Universitetsbiblioteket i Fiolstræde for alumner

Universitetsbiblioteket – en indgang til Københavns Universitets fortid, nutid og fremtid

Biblioteksbygningen i Fiolstræde blev indviet i 1861 og fungerede som universitetsbibliotek i 148 år – indtil 2009. Herefter flyttede biblioteksfunktionen med de sidste studerende i Latinerkvarteret til campusområderne, og bygningen blev lukket for offentligheden. Det har Københavns Universitet nu lavet om på.

Nu kan du opleve den historiske unikke og arkitektonisk smukke bygning indefra og samtidig få et indblik i Københavns Universitets historie. Med tiden vil indhold og aktiviteter vokse gradvist frem i samarbejde med universitetets faglige miljøer.

Alumneaktiviteter på Universitetsbiblioteket

Vi arbejder løbende på at lave aktiviteter og rundvisninger for alumner på Universitetsbiblioteket. Gennem vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på de eksklusive events og tilbud der udbydes til KU alumner, og på den nyeste forskning fra KU.

Er du endnu ikke medlem af alumnenetværket, eller fravalgte du "info om alumneaktiviteter på mail" da du tilmeldte dig, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her og få direkte besked om aktiviteter og rundvisninger for alumner på Universitetsbiblioteket.