Arrangementer

Her kan du læse om arrangementer, der er målrettet alumner fra Københavns Universitet. Siden opdateres løbende.

26. marts 2019 - "Hero coaching" i foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis"
Det er bare en historie! Sådan siger vi ofte til børn, når vi skal trøste dem. Men sandheden er at vi alle sammen lever i og med historier og fortællinger i vores eget liv. Vi ser film, serier, læser bøger og hører lyd-bøder og følger vores helte i tykt og tyndt. Men hvilken helt er du selv i dit eget liv? Hvilken historie eller myte lever du efter? Læs mere om arrrangementet og foredragsrækken her.

28. marts 2019 - Diagnoser, fra død til fødsel
Tidligere blev mange diagnoser først endeligt bekræftet, når patienten var afgået ved døden. I dag arbejder man på metoder til at diagnosticere, allerede før man er født. Vi lever i en diagnosekultur – hvor mange nye diagnoser opstår, og stadig flere mennesker lever med en. Men hvad betyder denne udvikling – er vi blevet mere syge eller mere sygeliggjorte? Læs mere om Medicinsk Museions arrangement her.

25. april 2019 - Besat af sundhed
Jagten på et sundt legeme har til alle tider fået mennesket til at gøre alverdens krumspring. Elektrisk stimulering, udrensninger og krævende diæter er blot nogle af de historiske eksempler. Det kan være svært at navigere i mellem sundhedsregimer, der gennem historien er opstået i en smeltedigel af lægevidenskab, alternativ medicin og kvaksalveri. Læs mere om Medicinsk Museions arrangement her.

23. maj 2019 - Talks på Toppen: Stamcellernes gådefulde univers
Cocktails, udsigt og inspirerende foredrag om sundhedsvidenskab på 15. etage af Mærsk Tårnet.
Talks på Toppen er en serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning, der bliver afholdt på 15. sal i Mærsk Tårnet. Læs mere og tilmeld dig her.