Fordele og tilbud – Københavns Universitet

Alumni > Fordele og tilbud

Fordele og tilbud

Som medlem af Københavns Universitets Alumneforening har du adgang til en række fordele og tilbud. Siden opdateres løbende...

ARRANGEMENTER - kom helt tæt på

Alumneforeningen afholder hvert år en stribe arrangementer med forskere fra Københavns Universitet. Her kan du komme helt tæt på de nyeste forskningsgennembrud og høre eksperternes bud på tidens udfordringer, muligheder og dillemaer inden for flere forskellige fagligheder. Derudover afholdes Alumnernes Dag i efterået. Tilmelding til Alumneforeningens arrangementer er eksklusivt for alumner fra Københavns Universitet, som er registreret i universitetets alumnedatabase.

Se kalenderen med de kommende arrangementer her.

KSI - Københavns Universitets Studenteridræt

KSI er idrætsforeningen for KU-studerende, ansatte og alumner. Mere end 6000 medlemmer bruger hvert år KSI (tidligere USG) til at sikre sig gode oplevelser med idræt, bevægelse og konkurrence. På halgulv, i kajakken, på klatrevæggen, i svømmehallen eller et helt andet sted – mulighederne er mange med de mere end 400 årlige hold, ture og kurser.

Læs mere om Københavns Universitets Studenteridræt her.

RÆSON - politisk kvalitetsmagasin
 

Som medlem af Københavns Universitets Alumneforening har du adgang til en række særlige fordele og tilbud fra RÆSON. RÆSON er et uafhængigt magasin om dansk og international politik – skrevet af eksperter, journalister og politikere.

Læs mere om tilbudet fra RÆSON her.