Engager dig i KU og gør en forskel

"Københavns Universitet har mere end nogensinde brug for at være i dialog med verden omkring sig. Jeg håber derfor, at alumnerne fortsat vil bidrage med deres unikke erfaringer og input fra arbejdslivet." Rektor Henrik C. Wegener.

Rejsen hos KU behøver nødvendigvis ikke at stoppe efter endt uddannelse. Som tidligere studerende på KU (alumne) kan du have en direkte indflydelse på universitetet ved at gøre en forskel. Du kan spille en aktiv rolle ved at være en rollemodel for nuværende studerende, udvikle og kvalitetssikre KU's uddannelser, skabe dit eget alumnenetværk og meget, meget mere.

 

Start med at registrere dig som alumne fra Københavns Universitet. Det er via nyhedsbrevet, at du som tidligere KU-studerende får information om, hvordan du kan gøre en forskel samt få adgang til eksklusive arrangementer og tilbud.

 

 

Er dine joboplysninger ajourført, kan det være, vi kontakter dig, så du gennem oplæg, cases og webpræsentationer i forbindelse med karriereaktiviteter, studiestart, undervisning med videre kan give studerende indblik i karriere- og jobmuligheder.

 

 

KU vil gerne understøtte lokale alumnenetværk på de enkelte uddannelser.

Hvis du har lyst til at tage initiativ til at starte et netværk på din ’gamle’ uddannelse sammen med tidligere studiekammerater, kan du sende en e-mail til KU Alumne (alumne@adm.ku.dk), der kan give rådgivning og support til at komme godt i gang.

 

 

Når et institut eller en uddannelse vil inddrage alumner i en aktivitet, starter søgningen ofte i KU’s alumnedatabase. Derfor er det vigtigt, at dine kontakt- og jobdata i KU’s alumnedatabase er opdaterede, da institutterne ofte leder efter helt specifikke profiler. Får du ikke længere alumnenyhedsbrevet, skyldes det nok, at vi mangler en fungerende e-mailadresse, eller at du tidligere har takket nej til at modtage info om alumneaktiviteter på e-mail.

Du kan opdatere dit samtykke og dine kontakt- og jobdata ved at udfylde tilmeldingsformularen igen, så bliver dine data ajourført i KU's alumnedatabase.

 

 

Der er mange muligheder for, at små og store virksomheder kan samarbejde med forskere og studerende – fra praktik til forskningsprojekter. Hvis det er noget for din arbejdsplads at indgå i, kan du være med til at skabe kontakt.

Læs mere om mulighederne for samarbejde med forskere og studerende her.