Kan kål og kikærter klare klimakrisen?

Rabat på udvalgte foredrag og kurser for medlemmer af KU's alumnenetværk.

Ved professor, ph.d. Bente Halkier, KU

De almindelige forbrugere bliver tillagt ansvar for at være med til at håndtere klimakrisen ved at lægge deres madvaner om og spise langt mere plantebaseret. Men forskningen i forbrugsvaner viser, at det ikke er så ligetil.

Foredraget handler om, hvad madvaner er, hvordan madvaner bliver vedligeholdt, og hvordan de kan ændres i retning af mere plantebaseret mad.

Tid: Torsdag den 22. maj kl. 18.15-20.00
Sted: Københavns Folkeuniversitet, Læderstræde 34, 2., 1201 København K, Lokale: Auditoriet (2. sal)
Pris: 200 kr.

Læs mere og tilmeld dig her.

De 20 procents rabat for KU-alumner bliver fratrukket, når du i tilmeldingen tilføjer den rabatkode, du har modtaget i decemberudgaven af alumnenyhedsbrevet.

OBS! Er du endnu ikke abonnent på alumnenyhedsbrevet? Læs her, hvordan du får fat på rabatkoden.