Grønt med umami og velsmag

Rabat på udvalgte foredrag og kurser for medlemmer af KU's alumnenetværk.

Foto: Jonas Drotner Mouritsen og Mathias Porsmode Clausen

Ved professor em., dr.scient. Ole G. Mouritsen, KU

Vi skal spise mindre kød og mere grønt både for vores egen sundhed og for klimaets skyld. Udfordringen er dog, at det grønne køkken mangler de grundsmage, især sød umami, vi evolutionært er betinget til at eftertragte.

Vi dykker ned i videnskaben om smag og smagsoplevelser, og vi skal høre om, hvordan der forskes i det grønne køkken. Du kan også få nogle konkrete opskrifter og smagsprøver.

Tid: Lørdag den 8. februar kl. 12.15-16.00
Sted: Københavns Folkeuniversitet, Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet (2. sal)
Pris: 280 kr.

Læs mere og tilmeld dig her.

De 20 procents rabat for KU-alumner bliver fratrukket, når du i tilmeldingen tilføjer den rabatkode, du har modtaget i decemberudgaven af alumnenyhedsbrevet.

OBS! Er du endnu ikke abonnent på alumnenyhedsbrevet? Læs her, hvordan du får fat på rabatkoden.