Om Alumneforeningen – Københavns Universitet

Alumni > Om Alumneforeningen

Københavns Universitets Alumneforening

Hvis du er uddannet fra Københavns Universitet, kan du få et gratis medlemsskab af Alumneforeningen. På den måde kan du bevare kontakten og bidrage til den løbende udvikling af universitetet. Du kan samtidig deltage i arrangementer om aktuel forskning af højeste kvalitet, for eksempel foredragsrækken Vindue til forskningen, hvor KU-forskere fortæller om, hvad de arbejder med lige nu. Se kommende arrangementer.

Alumnernes Dag, som blev afholdt for femte år i træk i 2018, er en festlig og faglig dag. I løbet af en eftermiddag kan du høre en række fantastiske forskningsoplæg, snakke med andre alumner, være med til udnævnelsen af en ny æresalumne og meget mere. Aftenen slutter med en en lækker middag. Læs mere om Alumnernes Dag her.

Online har vi også unikke tilbud, for eksempel den årlige Forskningsjulekalender - og Bogsalonen, hvor alumner og forskere anbefaler deres yndlingslitteratur. Samtidig har en lang række alumner valgt at fortælle deres unikke karrierehistorie i et af vores mange alumneportrætter.

På Københavns Universitet findes der også en lang række lokale alumnenetværk. Klik her og se om der findes et på dit fag

Gør som de mere end 39.000 andre i netværket og meld dig ind på www.kubulus.dk. Så er du med i et fællesskab, der krydser fagligheder og landegrænser!

Husk også, at du kan finde os og følge med på sociale medier via ikonerne nedenfor.

Find os på sociale medier