Samarbejde med Købehavns Universitets Studenteridræt – Københavns Universitet

Alumni > Fordele og tilbud > Samarbejde med Købehav...

Nu kan KU-alumner sætte fart på hverdagen med KSI - Københavns Universitets Studenteridræt

KSI er idrætsforeningen for KU-studerende, ansatte og alumner. Mere end 6000 Foto: KSI - Københavns Universitets Studenteridrætmedlemmer bruger hvert år KSI (tidligere USG) til at sikre sig gode oplevelser med idræt, bevægelse og konkurrence. På halgulv, i kajakken, på klatrevæggen, i svømmehallen eller et helt andet sted – mulighederne er mange med de mere end 400 årlige hold, ture og kurser.

Tilmelding til KSI

Det tidligere USG er blevet til en forening under Københavns Universitet, og det er også grunden til navneskiftet til KSI - Københavns Universitets Studenteridræt. Som alumne fra KU har du, så længe der er pladser, mulighed for at tilmelde dig foreningens mange hold, ture og kurser. Sommersæson 2018 åbner for tilmelding for alumner fra den 23/4 og har opstart per 1/5. Tilmeldingen foregår via KSI’s hjemmeside på usg.dk, hvor du opretter profil og tilmelder dig

Medlemskab i Københavns Universitets Alumneforening

Hvis du som alumne ønsker at deltage i KSI's aktiviteter, skal du være medlem af Københavns Universitets Alumneforening.

Medlemskab i KU's Alumneforening er gratis og gælder for alle der har en grad (eks. BA, KA eller ph.d.) på Københavns Universitet. Du kan læse meget mere om medlemskab, tjekke om du er medlem samt melde dig ind dig her.