Eksponér dit speciale

Bliv oplægsholder på specialefestivalen

  

På specialefestivalen har du som KU-alumne en enestående mulighed for at give dit speciale et efterliv og præsentere det for et engageret og interesseret publikum. For at deltage som oplægsholder skal du have afleveret speciale i løbet af 2022, 2023 eller 2024. Fristen for at tilmelde dit speciale er 15. august.

Som dimittend har du på specialefestivalen mulighed for at præsentere resultaterne, som du knoklede for at opnå, og inspirere og motivere studerende, der snart skal skrive deres eget speciale.

Ud over studerende er virksomheder, samfundsaktører og andre interesserede også inviteret til at blive præsenteret for op mod 75 forskellige specialer. Derfor er Specialefestivalen din chance for at eksponere dit speciale til et bredt publikum.

Hvis dit speciale bliver udvalgt får du:

  • Et taleskoleforløb, hvor du bliver klædt på til at formidle din viden foran et publikum.
  • En filmoptagelse af din præsentation, som blandt andet kan bruges til at komme i dialog med relevante dele af erhvervslivet.
  • Mulighed for at præsentere resultaterne, som du har knoklet for at opnå.

Læs mere og tilmeld dig her.

Hvornår og hvor ligger specialefestivalen?

  • 27. september kl. 16.00 - 20.00
  • 28. september kl. 09.00 - 19.00
  • Howitzvej 30, 2000 Frederiksberg

Til kandidatstuderende og andre interesserede

Står du over for at skulle skrive speciale? Så kan du booke en gratis billet og besøge dette års specialefestival. Her kan du få inspiration til dit eget speciale og blive klogere på processen bag. 

Book her.

Københavns Universitets alumnenetværk

I KU's alumnenetværk bygger vi bro mellem universitetet og samfundet. Her kan du holde kontakten til din uddannelse og dine tidligere medstuderende, være med til at inspirere nuværende studerende og blive opdateret på den nyeste forskning for dit faglige felt.

Læs mere om alumnenetværket og fordelene her.