Alumnernes Dag 30. september 2017 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Alumni > Alumnernes Dag 2017

Alumnernes Dag 2016

Alumnernes Dag 30. september 2017

Til Alumnernes Dag 2017 kan du møde en række af KU's topforskere. Dagen holdes på det nybyggede Søndre Campus og i de gamle, smukke bygninger ved Frue Plads, hvor forskningsoplæggene krydres med alumneindslag, rundvisninger og underholdning. Rektor åbner ballet, og eftermiddagens faglige program afsluttes med en tre-retters festmiddag. Hold dig opdateret på facebook-event-siden her.

Årets tema: Brydningstid – opbrud, nedbrud eller gennembrud?

Ser en ny verdensorden dagens lys i disse år? Hvor demokratiet sættes på spidsen, og hvor nye spillere synes at forandre politik og sammenhængskraft. Hvor teknologi og informationsstrømme med svimlende hast ændrer stort og småt fra f.eks. sygdomsbehandling over måden hvorpå vi relaterer os til hinanden til makroøkonomi og magtbalancer. 

Samtidig opstår nye muligheder, nye teknologier og nye måder at se verden på. Er der tale om opbrud, nedbrud eller gennembrud? Under temaet Brydningstid zoomer Københavns Universitet ind på nogle af de mange dilemmaer, udfordringer, muligheder og konflikter samtiden og fremtiden byder på – med et knivskarpt forskningsperspektiv!

Der er desværre ikke flere ledige billetter til arrangementet, men se hvordan du kommer med næste år her: http://alumni.ku.dk/alumnernesdag/2018signup/